Service & onderhoud

Op uw cv-ketel wilt u altijd kunnen vertrouwen. Vooral in de winter maar ook in de zomer! Daarom raden wij een onderhoudsabonnement aan.

service&onderhoud small

Daarom kiest u voor periodiek onderhoud:

  • Hogere veiligheid
  • Minder kans op storingen
  • Voorkom hoge reparatiekosten
  • Langere levensduur voor de installatie
  • Hoger rendement: verwarm uw woning efficiĆ«nter!

Veiligheid

Het is fijn om er warm bij te zitten maar de veiligheid van uw cv-ketel is ook belangrijk! Periodiek onderhoud van uw cv-installatie verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raadt periodiek onderhoud daarom aan en sommige verzekeringen eisen dit zelfs.

Minder kans op storingen

Niemand zit te wachten op vervelende storingen. Hoe voorkomt u dat u onverwachts in de kou komt te zitten? Kies voor jaarlijks onderhoud om problemen op tijd te voorkomen. Zo blijft u er gegarandeerd heerlijk warm bij zitten, het hele jaar door.

Voorkom hoge reparatiekosten

Met periodiek onderhoud houdt u uw installatie in topconditie. En dat scheelt: u vermijdt zo dure vervangingen en de arbeidskosten die komen kijken bij het oplossen van een storing. Zo houdt u weer geld over en hoeft u niet te schrikken van onverwachte hoge rekeningen.

Langere levensduur van de installatie

Bent u zuinig op uw voorzieningen en wilt u hier het liefst zo lang mogelijk mee vooruit kunnen? Regelmatig onderhoud van uw cv-ketel zorgt ervoor dat de installatie langer in goede staat blijft. Zo blijft u genieten van comfort en stelt u de aanschaf van een nieuwe installatie zo ver mogelijk uit.

Hoger rendement

Wist u dat u uw cv-ketel tot 10% zuiniger kan werken? Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie optimaal ingesteld. En die rendementsverhoging ziet u weer terug als een mooie verlaging van uw energierekening!

Serviceabonnementen

In samenwerking met Abel&co bieden wij een voordelig serviceabonnement aan. U betaalt bij dit serviceabonnement geen voorrijkosten.

Een vrijblijvend advies?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies