Sanitair

Sanitair

Bent u op zoek naar een betrouwbare installateur voor de installatie of renovatie van uw sanitair? Totaal Installateur Brouwer verzorgt diverse installaties rondom uw toilet en badkamer. Van het installeren van uw douche of toilet, het plaatsen van badkamermeubels tot aan het regelen van de (LED) verlichting, wij voeren elke klus voor u uit.

Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners. Vakkundige stukadoors en tegelzetters zorgen er samen met ons voor dat de gehele renovatie volledig naar wens verloopt. Wij verzorgen daarbij alle aansturing, zodat u maar met één partij afspraken hoeft te maken.

Volledige badkamer renovatie

Is het tijd voor een grote renovatie, of bent u op zoek naar een installateur die een volledige nieuwe badkamer kan realiseren? Bij ons kunt u terecht voor de uitwerking van het volledige sanitaire project. Wij komen persoonlijk bij u langs om de huidige situatie op te nemen en uw wensen te bespreken.

Aan de hand van uw wensen en de huidige badkamer bepalen we de mogelijkheden. Vervolgens doen we een voorstel aan de hand van een gedetailleerd 3D-plan. Zo krijgt u direct een helder beeld van de nieuwe badkamer en weet u precies waar u aan toe bent!

Een vrijblijvend advies?

Heeft u een sanitair project waar u onze inzet bij kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies