Inbraak- & camerabewaking

Inbraakbeveiliging


Voor een veilige woning of werkomgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse mogelijkheden op het gebied van elektronische beveiliging. Voor optimale inbraakbeveiliging bepalen we voorafgaand aan de installatie welke risico’s aanwezig zijn in en om uw pand of woning. Aan de hand van onze bevindingen stellen we een volledig plan op voor de elektronische beveiliging.

inbraak camera bewaking small

Waar kunt u zoal aan denken? Denk bijvoorbeeld aan een beveiligingssysteem aan de hand van magneetcontacten op de deuren en ramen, in combinatie met een beveiligd bedieningspaneel en ruimte detectoren. Betreedt iemand de ruimte nadat het systeem ingeschakeld is? Dan zal het beveiligingssysteem dit direct signaleren.

Wanneer het alarm afgaat kan het alarmsignaal doorgestuurd worden naar een alarmcentrale, die u kan informeren en actie kan ondernemen. Ook bieden we de mogelijkheid om het afgaande alarmsignaal direct door te sturen naar uw mobiele telefoon, bijvoorbeeld aan de hand van een telefonisch bericht, sms bericht of pushbericht.

inbraakbeveiliging en camerabewaking

Camerabeveiliging

Kiest u daarnaast ook voor camerabeveiliging? Dan kunt u zelfs met uw mobiele telefoon meekijken. Zo kunt u zelf snel en eenvoudig inschatten of het nodig is om actie te ondernemen. Totaal Installateur Brouwer verzorgt de installatie van diverse camerasystemen. Aan de hand van uw wensen bepalen we welke camerabeveiliging het beste past binnen uw woon- of werksituatie.

Een vrijblijvend advies?

Meer weten over onze mogelijkheden rondom beveiliging? Neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies