Over Totaal Installateur Brouwer

Ons familiebedrijf kent een rijke historie. Voordat wij ons Totaal Installateur Brouwer mochten noemen is het bedrijf in 1938 gestart in Witte Paarden. De kernwerkzaamheden: fietsenmaker en installatie van elektrische installaties bij boerderijen. In 1968 is de volgende generatie gestart met dezelfde voortzetting van het bedrijf, met enkele aanvullingen: de verkoop van bruin- en witgoed en uitbreiding van de installaties op het gebied van elektra.

Niet veel later volgt een andere vorm van uitbreiding: familie-uitbreiding. Zoons Joop (1971) en Kees (1975) groeien op bij het bedrijf en staan inmiddels aan het roer van het veelzijdige familiebedrijf. Door de groei van andere markten wordt bruin- en witgoed afgestoten, waardoor er ruimte is voor nieuwe werkzaamheden. Het dienstenpakket wordt aangevuld met onder andere loodgieterswerk en verwarmingsinstallaties. De basis staat als een huis en Totaal Installateur Brouwer is een feit.

over ons small

Inmiddels kunt u bij Totaal Installateur Brouwer ook terecht voor een scala aan aanvullende diensten. Zo voorzien wij onder andere in de installatie van ventilatiesystemen, airconditioningsystemen, sanitaire voorzieningen en diverse duurzame energieoplossingen.

Waarom kiezen voor Totaal Installateur Brouwer?

Totaal Installateur Brouwer is dé partij voor alle installatiewerkzaamheden in de regio Steenwijkerland. Bij ons regionale familiebedrijf staat kwaliteit voorop. U kunt bij ons altijd rekenen op echt vakwerk. Wij besteden veel zorg aan onze installaties zodat u verzekerd bent van het beste eindresultaat.

Ook het persoonlijk contact vinden wij daarbij erg belangrijk. Wij bieden u eerlijke adviezen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij ons geldt bovendien altijd: afspraak is afspraak. Heeft u specifieke wensen rondom de installatie? Samen met u vinden wij altijd een oplossing die het beste past bij uw situatie. Zo zorgen we ervoor dat uw pand of woning voorzien wordt van installaties waar u nog lang plezier van zult hebben!

Onze klanten

In de regio Steenwijkerland en omgeving staan wij paraat voor vele klanten. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor uiteenlopende installatiewerkzaamheden. Zo werken wij onder andere voor bouwbedrijven, onderhoudsbedrijven, kantoren en de kleinschalige industrie. Ook woningbouwverenigingen en verhuurders maken dankbaar gebruik van onze diensten.

Bent u op zoek naar een totaalinstallateur voor uw pand of woning? Totaal Installateur Brouwer staat voor u klaar! Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies