Klimaat & loodgieterswerk

Klimaat

Op het gebied van klimaatbeheersing biedt Totaal Installateur Brouwer diverse installatiediensten aan:

klimaat & loodgieterswerk small

Verwarming

U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan diensten en installaties rondom de verwarming van uw pand of woning. Wilt u een nieuwe cv-ketel kopen of huren, of bent u op zoek naar moderne alternatieven en aanvullingen op het gebied van verwarming? Bekijk dan direct onze verwarmingspagina.

Ventilatie

Kies voor een comfortabel leef- of werkklimaat met de modernste ventilatiesystemen. Totaal Installateur Brouwer voorziet in de installatie van ventilatiesystemen in zowel nieuwbouw als bestaande panden en woningen. Meer weten? Bekijk nu de mogelijkheden op onze ventilatie pagina.

Airco

Zorgen voor heerlijke verkoeling in huis of op kantoor? Ontdek al onze systemen en mogelijkheden op de airconditioning pagina.

klimaat & loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Op zoek naar een deskundige loodgieter? Als totaalinstallateur bieden wij alles aan wat u kunt verwachten van een professionele loodgieter:

Hulp nodig bij de aanleg of het onderhoud van gas- en waterleidingen? Ook de riolering kunnen wij voor onze rekening nemen.

Sanitair

Voor een volledige renovatie van uw toilet en badkamer bent u bij ons aan het juiste adres! Zowel kleine aanpassingen als grote renovaties zijn voor ons geen probleem. Lees meer over de mogelijkheden voor uw douche, badkamer of toilet op de sanitair pagina.

Een vrijblijvend advies?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies