Verwarming

Verwarming

Voor een aangenaam woonklimaat is optimale verwarming onmisbaar in uw pand of woning. Totaal Installateur Brouwer verzorgt diverse installaties rondom verwarmingssystemen in Steenwijkerland en omstreken. U kunt bij ons terecht voor o.a. het onderhoud of de plaatsing van cv-ketels en de installatie van radiatoren. Ook moderne oplossingen staan bij ons centraal: denk aan verwarming door middel van warmtepompen, luchtverwarming of vloerverwarming. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan Lage Temperatuur Verwarming, een zuinigere en efficiëntere manier van verwarmen.

Bij Totaal Installateur Brouwer werken we met de betrouwbare merken van onder meer Nefit, Remeha, Nibe, Brink, Intergas, Samsung en Daikin. Naast de installatiemogelijkheden en service- en onderhoudsdiensten bieden wij ook voordelig serviceabonnement aan. Daarmee blijft uw verwarmingstoestel in optimale conditie en bent u het hele jaar door verzekerd van comfortabele warmte!

verwarming small

Verwarmingsmogelijkheden

U kunt bij ons terecht voor de installatie en het onderhoud van onder andere:

verwarming
  • Cv-ketels
  • Radiatoren verwarming
  • Vloerverwarming
  • Convectoren verwarming
  • Luchtverwarming
  • Stralingsverwarming
  • Plintverwarming
  • Warmtepompen

Lage Temperatuur Verwarming (LTV)

Lage Temperatuur Verwarming (LTV) is de verwarming van de toekomst. Stap over op LTV en verwarm uw woning op een energiezuinige wijze. Dit is meer dan een duurzame oplossing: het is ook nog eens gunstig voor uw portemonnee! Met Lage Temperatuur Verwarming verwarmt u uw huis constanter en gelijkmatiger. Doordat de ketel een lagere temperatuur hoeft te bereiken behaalt deze een hoger rendement. Er is minder gas nodig om uw woning te verwarmen, wat LTV energiezuinig én voordelig maakt.

verwarming (2) small

Een vrijblijvend advies?

Totaal Installateur Brouwer is uw installateur voor Lage Temperatuur Verwarming. Wij kunnen uw woning of pand volledig voorzien van LTV. Benieuwd naar de mogelijkheden van LTV? Of meer weten over onze verwarmingsmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een passend advies.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies