Data- & netwerkbekabeling

Data en netwerkbekabeling

Snel internet is tegenwoordig onmisbaar, zowel op de werkvloer als bij u thuis. Totaal Installateur Brouwer verzorgt de deskundige installatie van datanetwerken en netwerkbekabeling.

Wij zorgen voor een optimaal ingericht datanetwerk voor uw kantoor- of werkomgeving. Maar ook bij u thuis kunnen wij u de juiste hulp bieden, met onder andere de installatie van netwerkbekabeling en wifi thuisnetwerken. Zo zorgen wij ervoor dat u overal verbinding heeft, van de werkkamer waar u efficiƫnter kunt werken tot bij uw televisie, zodat u al uw series met de beste beeldkwaliteit kunt bekijken.

netwerkbekabeling

Na de installatie bent u altijd en overal voorzien van een snelle netwerkverbinding. Wij zorgen voor een optimale structuur van de databekabeling en netwerken. Ook kunnen wij de bekabeling netjes voor u wegwerken, zodat deze uit het zicht geleid wordt naar de plekken waar u de verbinding nodig heeft.

Een vrijblijvend advies?

Voor de bekabeling bieden we diverse mogelijkheden aan op het gebied van bandbreedte. Benieuwd of CAT5, CAT6 of juist CAT7 optimaal is voor uw situatie? We vertellen u er graag meer over! Neem nu contact met ons op voor meer informatie en een advies op maat.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies