Serviceabonnementen

In samenwerking met Abel&co bieden wij voordelige serviceabonnementen aan, van onderhoud tot volledige servicepakketten. Prettig: u betaalt bij deze serviceabonnementen geen voorrijkosten. Bij volledige servicepakketten verhelpen wij storingen zelfs helemaal gratis!

service abonnementen small

Serviceabonnement voor optimaal comfort

Voor een klein, vast bedrag per maand bent u verzekerd van onderhoud en service aan uw cv-ketel, warmwaterapparatuur, airco en meer. Als professionele installateurs adviseren wij jaarlijks onderhoud. Zo functioneert uw apparatuur altijd goed!

U kunt kiezen uit 3 verschillende serviceabonnementen:

Abel&co Onderhoud
Wij komen periodiek langs voor onderhoudsbeurten en u betaalt alleen de eventuele materiaalkosten.

Abel&co Service Plus
Wij komen periodiek langs voor onderhoudsbeurten en verhelpen mogelijke storingen. Ook hier betaalt u alleen de eventuele materiaalkosten.

Abel&co All in
Kiest u voor het All in abonnement? Dan verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen we mogelijke storingen, maar de materiaalkosten zijn ook voor ons. U betaalt dus niets!

klik hier voor een overzicht van onze actuele onderhoudstarieven.

Advies voor ieder toestel

Wij geven u graag advies over de verschillende serviceabonnementen. In principe komen apparaten van alle merken in aanmerking voor de Onderhoud- en Service Plus abonnementen. Het All in abonnement geldt alleen voor bepaalde toestellen. Wilt u meer informatie over het geschikte abonnement voor uw toestel en het maandbedrag? Neem dan contact met ons op.

Nu een service abonnement afsluiten

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies