Serviceabonnementen

In samenwerking met Abel&co bieden wij voordelige serviceabonnementen aan, van onderhoud tot volledige servicepakketten. Prettig: u betaalt bij deze serviceabonnementen geen voorrijkosten. Bij volledige servicepakketten verhelpen wij storingen zelfs helemaal gratis!

service abonnementen small

Serviceabonnement voor optimaal comfort

Voor een klein, vast bedrag per maand bent u verzekerd van onderhoud en service aan uw cv-ketel, warmwaterapparatuur, airco en meer. Als professionele installateurs adviseren wij jaarlijks onderhoud. Zo functioneert uw apparatuur altijd goed!

U kunt kiezen uit 3 verschillende serviceabonnementen:

Abel&co Onderhoud
Wij komen periodiek langs voor onderhoudsbeurten en u betaalt alleen de eventuele materiaalkosten.

Abel&co Service Plus
Wij komen periodiek langs voor onderhoudsbeurten en verhelpen mogelijke storingen. Ook hier betaalt u alleen de eventuele materiaalkosten.

Abel&co All in
Kiest u voor het All in abonnement? Dan verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen we mogelijke storingen, maar de materiaalkosten zijn ook voor ons. U betaalt dus niets!

  • klik hier voor een overzicht van onze actuele onderhoudstarieven (12 maanden)
  • klik hier voor een overzicht van onze actuele onderhoudstarieven (18 maanden)

Advies voor ieder toestel

Wij geven u graag advies over de verschillende serviceabonnementen. In principe komen apparaten van alle merken in aanmerking voor de Onderhoud- en Service Plus abonnementen. Het All in abonnement geldt alleen voor bepaalde toestellen. Wilt u meer informatie over het geschikte abonnement voor uw toestel en het maandbedrag? Neem dan contact met ons op.

Nu een service abonnement afsluiten

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies

Monteur en servicemonteur gezocht

Wij zoeken een servicemonteur installatietechniek en monteur installatietechniek om ons team te versterken.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan onze vacatures.