Elektra & beveiliging

Elektra

U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden rondom elektra. Wij verzorgen elektra installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Onze deskundige installateurs staan voor vakmanschap en toewijding: voor ons is geen elektrotechnisch project te groot!

elektra- en beveiliging

Bij Totaal Installateur Brouwer kiest u voor kwalitatieve installaties volgens de hoogste veiligheidsstandaarden. Wij leggen elke elektra installatie aan volgens de NEN 1010 normen. Door te kiezen voor een erkend installateur bent u ervan verzekerd dat uw elektrische installaties veilig blijven werken, jaar in jaar uit.

Onze mogelijkheden rondom elektrotechniek


Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van elektrotechniek? Totaal Installateur Brouwer is uw aangewezen installateur voor onder meer de volgende elektra installaties:

elektra- en beveiliging (4) small
  • Volledige elektrische installaties in nieuwbouwwoningen
  • Grote en kleine elektrische installaties in de utiliteitsbouw
  • Overgang van gas naar elektrisch faciliteren
  • Installatie van duurzame energieoplossingen: o.a. warmtepompen en zonnepanelen
  • Groepenkasten installeren of vervangen
  • Verouderde elektrische installaties en bedrading vervangen
  • Diverse kleinschalige elektra installaties: installeren van extra groepen, wandcontactdozen plaatsen en meer
  • Domotica installaties (huisautomatisering)
  • Beveiliging: brandmelders, inbraakbeveiliging & camerabeveiliging
  • Installeren datanetwerken & netwerkbekabeling
elektra- en beveiliging (2) small

Beveiliging

U kunt rekenen op Totaal Installateur Brouwer voor een veilige woning of werkomgeving. Wij bieden diverse mogelijkheden aan op het gebied van elektronische beveiliging. Zo kunt u bij ons terecht voor inbraakbeveiliging en camerabeveiliging. Hiermee wordt u direct gewaarschuwd wanneer ongewenste personen de ruimte betreden en wordt u op de hoogte gesteld door de alarmcentrale of door middel van een bericht naar uw mobiele telefoon.

Ook voor brandveiligheid bent u bij ons aan het juiste adres. Wij installeren zowel ontruimingsinstallaties als brandmeldinstallaties, volledig volgens de geldende eisen en voorschriften. Met een ontruimingsinstallatie zorgt u ervoor dat een alarmsignaal klinkt en het gebouw tijdig ontruimd wordt. Brandmeldinstallaties bieden een extra zekerheid doordat deze in staat zijn om beginnende brandhaarden vroegtijdig te herkennen en lokaliseren, waardoor er meer tijd beschikbaar is om te ontruimen. 

Meer weten over deze installaties? Bekijk dan onze pagina over brandbeveiliging.

Een vrijblijvend advies?

Heeft u een grootschalig elektrotechnisch project waar u onze hulp bij kunt gebruiken? Of wilt u van onze diensten gebruik maken voor kleinere werkzaamheden op het gebied van elektra? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies