MONTEUR INSTALLATIETECHNIEK-W

Toe aan een nieuwe uitdaging in ons familiebedrijf?


Wij zoeken voor versterking van ons team:

MONTEUR INSTALLATIETECHNIEK-W


Totaal installateur Brouwer is het installatiebedrijf in de regio Steenwijkerland waar de kwaliteit voorop staat. Door de groeiende vraag naar verduurzaming en de energietransitie zijn wij op zoek naar versterking in de montage. Ben jij de monteur die wij zoeken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Meld je dan bij ons.

Wij zoeken een monteur installatietechniek-W.

Dat betekent zelfstandig o.a. water-, gas-, riolering-, warmtepomp- en airco-installaties installeren en eventueel onderhouden. De afwisseling in de klussen is groot. Je werkt alleen of samen met een leerling die je het vak van monteur bijbrengt. Als monteur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je zorgt voor juiste en correct gemonteerde installaties helemaal naar de wens van de klant. Een F-gassen diploma is niet vereist maar zou wel mooi zijn als je deze hebt. Eventueel kun je hiervoor ook via ons opleiding volgen.

In ons nieuwe Techniekcentrum (gereed in loop van 2024) willen we ervoor zorgen dat onze medewerkers instructie krijgen over onze werkwijze en techniek die wij hanteren en er is mogelijkheid tot verdere scholing (intern en extern).


Wat bieden wij:

  • Fulltimebaan met een prima salaris tussen de € 2.700 - € 3.700 afhankelijk van leeftijd, kennis, kunde en ervaring.
  • Een informele, open en collegiale sfeer, kenmerkend voor ons familiebedrijf.
  • Bedrijfswagen volledig voorzien van goed gereedschap en eventueel beschikbaar voor woon-werkverkeer in overleg.
  • Comfortabele werkkleding & veiligheidsmiddelen.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Alle mogelijkheden om door te groeien.

Ben jij de kandidaat voor deze functie en ben je enthousiast geraakt. Stuur dan je motivatie en CV naar jbrouwer@brouwertuk.nl (Heb je nog vragen over de vacature of over het bedrijf neem dan contact met ons op 0521-51 29 83 en vraag naar Joop of Kees Brouwer.

Een vrijblijvend advies?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies