Airco

Airco

In de zomermaanden kan de temperatuur flink oplopen. Toch zal het werk gewoon door moeten gaan. Daarom zien we dat steeds meer bedrijven hun pand laten uitrusten met airconditioning. Ook thuis kiest men al vaker voor het comfort van airco, met name in de slaapkamer of werkruimte. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en zorgen voor de zorgvuldige plaatsing van airconditioningsystemen. Dit doen wij zowel voor particulieren als de zakelijke markt.

Airconditioning systemen

Welk systeem we installeren is sterk afhankelijk van uw specifieke wensen. Kiest u puur voor verkoeling of wilt u ook het leefklimaat verbeteren? We zien al vaker implementaties met WTW ventilatiesystemen, waarbij er naast de koeling ook gezorgd wordt voor de constante aanvoer van verse lucht en de afvoer van vervuilde lucht.

airco

Airco bij nieuwbouw

Wanneer gekozen wordt voor de implementatie van een airconditioning systeem bij een nieuwbouw project kunnen wij van begin af aan al meedenken over de beste oplossing. Samen met de architect stemmen we de mogelijkheden van het gebouw af en bepalen wat er mogelijk is. Hierbij kunnen wij aansturen op een implementatie die ideaal is voor de woning, zodat de toekomstige bewoners optimaal genieten van verkoeling in de warme maanden.

Een vrijblijvend advies?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om voor verkoeling te zorgen in pand of woning? Wij vertellen u graag alles over onze airconditioning systemen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies