SERVICEMONTEUR INSTALLATIETECHNIEK (M/V)

Wil jij samenwerken in ons team en mét de klant?


SERVICEMONTEUR INSTALLATIETECHNIEK (M/V)


Als servicemonteur ben je samen met ons team verantwoordelijk voor het onderhoud, optimaal in conditie houden en de veiligheid waarborgen van verwarmings- en warmwatertoestellen.

Het zo nodig verhelpen van storingen en vervangen van onderdelen valt ook onder je taakomschrijving. Wij kijken dan ook niet alleen naar het toestel maar naar de complete installatie, voor comfort en veiligheid van de gebruiker. Ook klein installatiewerk zit in deze functie. Daarnaast ligt de toekomst voor servicemonteurs ook meer en meer in warmtepomptechniek en andere technieken voor verwarming, ventilatie en koeling. Naast de technische vaardigheden waarover je dient te beschikken, dient klantgerichtheid zeer hoog in je vaandel te staan!

Onze voorkeur gaat uit naar iemand woonachtig in of rondom gemeente Steenwijkerland of tussen Meppel en Steenwijk. Ter uitoefeningen van de werkzaamheden maak je gebruik van een compleet ingerichte bedrijfswagen waarmee je naast service-/storingdienst ook je vervoer tussen woon- en werkomgeving kunt realiseren.

Kenmerken:

  • Vast dienstverband; fulltime (op basis van 40-urige werkweek (hierbij dus 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen jaarlijks)); ook een 32-urige werkweek is mogelijk.
  • Arbeidstijden van 7:30-16:30u (met 1 uur pauze over de dag); voor servicemonteur van 8:00-17:00u.
  • Bedrijfswagen volledig voorzien van goed gereedschap en beschikbaar voor woon-werk-verkeer in overleg (i.c.m. eventuele storingsdiensten; storingsdiensten voor servicemonteur eens in de zes weken).
  • Comfortabele werkkleding & veiligheidsmiddelen beschikbaar gesteld door Brouwer Tuk.
  • Werken in teamverband; E- en W in combinatie, totaal installatie, waarbij inhoud opdracht altijd in overleg is met projectbegeleiding Brouwer Tuk en klant. Op basis van werktekeningen.
  • Geen verre reistijden! Allemaal lokaal werk (gemeente Steenwijkerland e.o.).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, kenmerkend voor een familiebedrijf.

HERKEN JE JE NIET IN ÁLLE VAARDIGHEDEN, MAAR ZEKER WEL IN ENKELE? SCHROOM DAN NIET OM TE SOLLICITEREN! We leiden op deze manier meer mensen intern op!

Interesse om te werken bij een goed familiebedrijf? Dan zien wij met belangstelling je sollicitatie tegemoet! Stuur je sollicitatie met cv naar: Totaal Installateur Brouwer Tuk t.a.v. dhr. K. Brouwer - Tukseweg 198 - 8334 RX TUK of per mail naar: info@brouwertuk.nl.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies