MONTEUR INSTALLATIETECHNIEK (M/V)

Wil jij samenwerken in ons team en mét de klant?


MONTEUR INSTALLATIETECHNIEK (M/V)


Als monteur installatietechniek ben je samen met ons team verantwoordelijk voor de aanleg en oplevering van de volgende installatie onderdelen: riolering, waterleiding, gasleiding, centrale verwarming, ventilatie e.a. Zowel in nieuwbouw/renovatie/verbouw, als in woningbouw en/of kleinschalige utiliteit.

Mocht je kennis en/of affiniteit hebben met dak- en/of zinkwerk en/of F-gassen-koeltechniek (airconditioning/warmtepompen) dan biedt dat meerwaarde voor ons bedrijf. Naast de technische vaardigheden waarover je dient te beschikken, dient klantgerichtheid zeer hoog in je vaandel te staan! Onze voorkeur gaat uit naar iemand woonachtig in of rondom gemeente Steenwijkerland.
Onze kracht zit in mooie en goede installaties opleveren helemaal naar wens van de klant. Samenwerken doen wij dan ook met ons team en mét de klant!

Kenmerken:

  • Vast dienstverband; fulltime (op basis van 40-urige werkweek (hierbij dus 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen jaarlijks)); ook een 32-urige werkweek is mogelijk.
  • Arbeidstijden van 7:30-16:30u (met 1 uur pauze over de dag); voor servicemonteur van 8:00-17:00u.
  • Bedrijfswagen volledig voorzien van goed gereedschap en beschikbaar voor woon-werk-verkeer in overleg (i.c.m. eventuele storingsdiensten; storingsdiensten voor servicemonteur eens in de zes weken).
  • Comfortabele werkkleding & veiligheidsmiddelen beschikbaar gesteld door Brouwer Tuk.
  • Werken in teamverband; E- en W in combinatie, totaal installatie, waarbij inhoud opdracht altijd in overleg is met projectbegeleiding Brouwer Tuk en klant. Op basis van werktekeningen.
  • Geen verre reistijden! Allemaal lokaal werk (gemeente Steenwijkerland e.o.).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, kenmerkend voor een familiebedrijf.

HERKEN JE JE NIET IN ÁLLE VAARDIGHEDEN, MAAR ZEKER WEL IN ENKELE? SCHROOM DAN NIET OM TE SOLLICITEREN! We leiden op deze manier meer mensen intern op!

Interesse om te werken bij een goed familiebedrijf? Dan zien wij met belangstelling je sollicitatie tegemoet! Stuur je sollicitatie met cv naar: Totaal Installateur Brouwer Tuk t.a.v. dhr. K. Brouwer - Tukseweg 198 - 8334 RX TUK of per mail naar: info@brouwertuk.nl.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies