Zink- & dakwerk

Dakwerk

Op zoek naar een vakkundige dakdekker? Totaal Installateur Brouwer verzorgt de dakbedekking en dakbekleding voor uw pand of woning. Wij voorzien platte of flauw hellende daken van kwalitatieve dakbedekking. Zo kunt u bij ons kiezen voor bitumen dakbekleding in diverse soorten afwerkingen en kleuren. De bitumen daken worden gerealiseerd door middel van de brandmethode. Ook kunt u bij ons kiezen voor kunststof daken, op basis van EPDM of PVC.

Dakwerk gaat verder dan bovengenoemde dakbedekking mogelijkheden. WIj kunnen daarnaast ook de isolatie en afwerking voor onze rekening nemen. Met de toevoeging van de isolatielaag creƫren we zo voor u een zogenaamde warmdakconstructie. En de afwerking? Daarbij komt onze andere specialiteit naar voren: zinkwerk.

zink- en dakwerk (2) small

Zinkwerk

Mooi zinkwerk maakt het verschil voor de uitstraling van uw huis. Onze zink- en koperspecialisten brengen zink en koper aan ter verfraaiing van uw woning of pand. Denk hierbij aan hemelwaterafvoer systemen en mogelijkheden op het gebied van gevelbekleding.

zink- en dakwerk small

Deze afwerkingen zijn niet alleen interessant voor de uitstraling; met vakkundig gemonteerd zinkwerk voorkomt u isolatieproblemen en koude lucht stromen (tocht). Daarnaast is een kwalitatief hemelwaterafvoersysteem essentieel om overtollig water snel en juist af te voeren. Onmisbaar in het Nederlandse klimaat!

Kiest u liever voor een bijzondere, nostalgische look? Wij verzorgen ook nog authentiek loodwerk. Ook heeft u volop keuze uit koperen afwerkingen en koperen gevelbekleding voor uw pand of woning. Zelfs met zink zijn er nog diverse alternatieve mogelijkheden te kiezen: wat dacht u van anthra-zinc gevelbekleding? Deze gevelbekleding heeft een bijzondere antraciet kleurige uitstraling die perfect past bij moderne bouwwerken.

Een vrijblijvend advies?

Meer weten over ons dak- en zinkwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies